KinderCoPoli met kinderarts

Foto Foto Foto

De KinderCoPoli

In 2020 zijn kinderarts Lindsay Silva en kinderfysiotherapeuten van Kinderfysiotherapie TRIAS, Linda Sluijs en Nora Sanders, van start gegaan met een uniek combinatiespreekuur: de KinderCoPoli bij Acibadem. Op dit speciale spreekuur bundelen we de kennis en expertise van kinderarts en kinderfysiotherapeut door kinderen niet apart van elkaar, maar juist samen, dus tegelijkertijd, te zien. 

 

De beste zorg voor je kind op de KinderCoPoli

Je wilt deze beste zorg voor je kind. Efficiënt. Persoonlijk. Echt gehoord worden. 

Kinderartsen en kinderfysiotherapeuten hebben vaak elkaars hulp nodig om kinderen met bepaalde klachten optimaal te behandelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kinderen met buikpijn, hoofdpijn, pijn aan gewrichten of spieren
  • Kinderen met vermoeidheidsklachten
  • Kinderen met luchtwegklachten
  • Kinderen met poep- en plasproblemen
  • Baby- en peuterproblematiek 

Op de KinderCoPoli zien wij kinderen met bovenstaande klachten zoveel mogelijk samen, en al vanaf de eerste afspraak. 

 

Wat houdt de KinderCoPoli precies in? 

Tijdens deze eerste afspraak nemen we ruim de tijd; een consult duurt 45 tot 60 minuten. Kinderarts en kinderfysiotherapeut zullen eerst uitgebreid met kind en ouders praten over de klachten. De kinderarts zoekt, net zoals bij andere kinderpoliklinieken naar de oorzaak van de klachten, en maakt een adequaat behandelplan. Tegelijk kijkt de kinderfysiotherapeut jouw kind na en geeft waar mogelijk meteen adviezen, zoals bewegingsadvies of ontspanningsoefeningen. Aandacht voor voldoende beweging, ontspanning en gezonde voeding is een vast onderdeel van het gezamenlijk behandelplan. Voldoende beweging en ontspanning, en gezonde voeding kunnen namelijk een positieve invloed hebben op diverse klachten, en zijn van invloed op latere gezondheid en welzijn. 

 

Behandelplan op maat na KinderCoPoli

Door dit unieke concept hoeven jullie niet 2 keer het verhaal te doen en kunnen de betrokken zorgverleners een goed afgestemd en op maat gemaakt plan maken. Zo kan je kind meteen al na het eerste consult profiteren van hulp vanuit verschillende invalshoeken.

 

Lees hier het blog over de KinderCoPoli.


Kinderarts Lindsay Silva: "Het is fijn om elkaar zo aan te vullen, maar het is vooral efficiƫnte zorg waar het kind baat bij heeft"

Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel uw vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

De volgende kinderfysiotherapeuten helpen je hiermee