Onze visie

Foto Foto Foto

Alles voor jouw kind

Wij kijken anders. 

Wij kijken verder. 

Wij zetten dat stapje extra.

 

De bijzondere machine

Het lichaam is als een bijzondere machine. Alle functies, groot en klein, zullen goed op elkaar afgestemd moeten zijn. 

Een kind is in ontwikkeling. Het kan zomaar gebeuren dat er tijdens die ontwikkeling iets gebeurt waardoor de machine iets minder efficient werkt. De redenen hiervan lopen uiteen van een moeizame bevalling tot een pijnlijke enkel, van een voorkeurshouding tot een verminderde ontwikkeling van de fijne motoriek, van druk gedrag tot hooggevoeligheid. 

 

Bij Kinderfysiotherapie TRIAS streven we er naar om de relevante functies van de machine zo goed mogelijk in kaart te brengen door iets verder te kijken dan alleen het probleem. We willen namelijk dat de gehele machine weer gaat werken en niet een bepaalde functie van de machine. 

Als we erachter zijn waar het daadwerkelijke probleem ligt, gaan we dit zo goed mogelijk oplossen door middel van een behandelplan op maat, passend bij het kind. 

Zo bereiken we samen de échte oplossing: een machine die zo optimaal mogelijk werkt. 

 

Meer dan kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie TRIAS biedt meer dan alleen kinderfysiotherapie. Wij zien het kind als een bijzondere machine en willen dat álle onderdelen goed werken. Dat is de reden dat wij naast het behandelen van klachten de nodige aandacht hebben voor de preventie van klachten. Daarom zijn we ook op scholen en sportverenigingen te vinden en geven we workshops aan kinderdagverblijven, leerkrachten en sporttrainers. We bieden een speciaal preventief ontwikkelingsprogramma aan voor te vroeg geboren kinderen. Ook  kunnen kinderen bij ons onder begeleiding sporten en kun je een cursus babymassage volgen.

 

Gespecialiseerde therapeuten

Als er klachten zijn, lossen we deze klachten als de beste op door de excellente zorg die onze gespecialiseerde therapeuten bieden. We zijn als praktijk onder andere gespecialiseerd in problemen met de motorische ontwikkeling, pijnklachten, sportklachten, problemen in de prikkelverwerking, reflex integratie therapie en poep- en plasproblematiek. 

 

Zo helpen we jou

Kinderfysiotherapie TRIAS kan ook aan huis behandelen of digitaal door middel van een videoconsult. Klik hier voor meer informatie over hoe we jou en je kind het beste kunnen helpen. 

 

Goede bereikbaarheid

Je wilt het beste voor je kind. Wij willen je kind graag zo goed mogelijk helpen. Daarom willen we de lijnen zo kort mogelijk houden en goed bereikbaar zijn. We zijn telefonisch, via whatsapp, via mail of via de website goed bereikbaar en je mag een spoedige reactie van ons verwachten. Kijk hier hoe je ons kunt bereiken. 

 

Soms heeft een kind net iets meer nodig. 

Soms moet de druk er juist van af. 

Soms gaat het niet zoals het moet gaan, maar weet je niet precies hoe je je kind kunt helpen.

Je wilt het beste voor je kind.

Heeft je kind een probleem? Wij staan voor jullie klaar! 


"Ik wist niet dat we voor deze klachten terecht konden bij de kinderfysiotherapeut! Ze kijken echt naar het totaalplaatje, heel fijn!"

Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Stel uw vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.