Kinderfysiotherapie aan huis

Foto Foto Foto

Kinderfysiotherapie aan huis?

Heb je een te vroeg geboren baby of een baby met een voorkeurshouding? Of is reizen te intensief voor je kind? We helpen je met kinderfysiotherapie aan huis.

 

Meerwaarde van kinderfysiotherapie aan huis

Kinderfysiotherapie aan huis heeft in een aantal gevallen een grote meerwaarde. De kinderfysiotherapeut kan namelijk gericht oefeningen geven in jullie eigen omgeving met jullie eigen spullen. De adviezen zijn specifieker toegespitst op jullie thuissituatie. Hierdoor is de behandeling efficiënter en succesvoller.

 

Een afspraak maken voor kinderfysiotherapie aan huis?

Om een afspraak te maken voor kinderfysiotherapie aan huis heb je geen verwijzing nodig. De eerste 18 behandelingen vallen onder de basisverzekering, dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Om de afspraak te plannen kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen.

Twijfel je of je kind in aanmerking komt voor kinderfysiotherapie aan huis? Laat het ons weten dan bespreken we met je wat we het beste kunnen doen.

 

Basis voor succesvolle behandeling

Een goede intake en onderzoek is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom maken we graag een afspraak met jou en je kind, zodat we van je kunnen horen wat de klachten zijn en we je kind kunnen onderzoeken. Daarna maken we samen een behandelplan en stemmen we met je af wat we van elkaar kunnen verwachten. 


"Het is prettig dat de kinderfysiotherapeut bij mij thuis komt, omdat ik zo veel beter het ritme van de dag aan kan houden voor mijn baby. En we krijgen adviezen en oefeningen die direct toepasbaar zijn in huis."

Wil je meer weten?

Maak direct online een afspraak of stel ons een vraag.

Afspraak maken Stel je vraag

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlValentijn, R.B.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Stel uw vraag hieronder:


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Momentje...

Hartelijk dank voor je mail. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.